0

Jeg har en mitsubishi asx som jeg synes blir alt for myk bak når jeg har litt last i den og i det tilfelle vurderer jeg å kjøpe et eibach tuv-godkjen

spurt 2011-04-02 11:34:15 +0200

Hei, jeg har en Mitsubishi ASX som jeg synes blir alt for myk bak når jeg har litt last i den og i det tilfelle vurderer jeg å kjøpe et Eibach TUV-godkjent senkesett til den som senker den 30mm fremme og 25mm bak (finnes ingen kraftigere fjærer eller senkesett i ASX-en sitt tilbehørsprogram). Det jeg lurer på er hvordan ting blir med garantien da, ifølge verkstedet så vil man få problemer om en bærebro ryker etc. men hva er sannsynligheten for at noe slikt kan skje? Vil de kunne skylde på fjærene om det oppstår problemer med gearkasse, motor eller det elektriske? Jeg går nå å vurderer om jeg skal gamble litt med garantien eller om jeg skal bytte bil, for meg så ødelegger det hele opplevelsen med bilen når den blir en gyngehest om man har litt last bak i den (men jeg er noe kresen på slikt).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-17 12:06:34 +0200

Hvis det er TUV godkjent kan det ikke ha noe å si, det er jo godkjent. Mitsubishi selger senkesett til noen modeller selv. Hvis du snakker med importøren må de kunne gi deg et skikkelig svar. Du kan også snakke med media (f.eks dinside.no), de hjelper med slikt. Vurderer selv å kjøpe dette til vår ASX. Det er stor forskjell på s/v dekk på denne bilen. prøvd med s dekk?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar