0

Prøver igjen for 3gang. jeg vurderer to typer bil ved neste kjøp:-) det står mellom 2000mod mitsubishi pajero sport og 2001 jeep grand cheokee,begge d

spurt 2010-01-26 19:17:36 +0200

Prøver igjen for 3gang. Jeg vurderer to typer bil ved neste kjøp:-) det står mellom 2000mod Mitsubishi Pajero Sport og 2001 Jeep grand cheokee,begge diesel. Hva ville du valgt? hvordan er motorene,drivverk,komfort,rust på de to bilene?? har mest lyst på pajero sport selv om det er minimalt med utstyr på de,hehe. liker utseende og størrelsen veldig godt på de.-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-02 21:05:53 +0200

Det jeg har hørt og lest om Jeep er at 3.1 liter diesel motoren er av varierende kvalitet. Syns selv at dette er en kjempe fin bil til en fornuftig pris, men har lagt tanken død. Grunnet usikkerheten rundt kvaliteten på motoren. Har ikke lyst på en skru meg ihjel bil. Denn nye disel motoren 2.7 liter fra 2002 er fra mercedes og skal være mye bedre.

Når det gjelder pajero sport så er nok det et tryggere valg vil jeg tro. Er litt usikker på 2,5 liter motoren på disse bilene. Veit at tidligere modeller av pajero, l300 med 2,5 td har et problem med toppen. Den går at dundass etterhvert. Viktigste er vel at servicer er fulgt opp til punkt og prikke på begge bil typene. Da er det ihvertfall litt tryggere å kjøpe en av disse bilene.

Selv har jeg valgt å gå for Nissan terrano 2.7 diesel fra år 2000 og nyere etterhvert. Har ikke hørt om alvorlige feil på disse motorene og det er registerkjede på disse motorene. Det er jo kjekt.

Søk rundt i forskjellige forum for de bilene du har lyst på, så finner du nok mange svar på det du lurer på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar