0

Benny! bilen min stopper når den har vert oppe i turtall og skal ned på tomgang. den går helt fint på tomgang når den først har kommet seg i rett gan

spurt 2010-11-07 10:22:34 +0100

Hei, Benny! Bilen min stopper når den har vert oppe i turtall og skal ned på tomgang. Den går helt fint på tomgang når den først har kommet seg i rett gange eller når jeg starter bilen, da er det ikke no rusk. Men når jeg gir den litt gass, eller langt værre kjører mot et kryss, trår in clutchen og slipper gassen for å bremse mot krysset, så stopper ofte motoren. Det virker som at når den er på vei ned i turtall, så går den alt for langt ned, går veldig tungt og noen ganger går den seg opp igjen til vanlig fin tomgang, noen ganger stopper den og jeg ender opp uten servo og bremseforsterker på vei inn i rundkjøringa... Har hatt den på et billigverksted der de skulle se på det, de kontrollerte luftmengdemåler, vakuum, skifta plugger og liftfilter, kontrollerte kablene til pluggene.. kanskje mer også, men de fant ikke noe galt. Har ikke økonomi til merkeveksted om det er mulig å unngå. Har du noen idè hva som kan være problemet?

Bilen er en 95 1,8 gli.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-02 18:49:59 +0100

Høres ut som luftproblem. En kompis av meg hadde samme problemet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger