0

Vi har en ralliart chippet mitsubishi outlander 2.0 did 2008. den har gått 104 500 km. i går da samboeren kjørte bilen hjem fra jobb, begynte motorlam

spurt 2011-02-11 13:11:32 +0200

Hei Benny.

Vi har en ralliart chippet Mitsubishi Outlander 2.0 did 2008. Den har gått 104 500 km. I går da samboeren kjørte bilen hjem fra jobb, begynte motorlampen å lyse og bilen begynte å fuske. Akkurat som om turboen sluttet å virke, for når ho ga gass skjedde ingenting. Bilen ville ikke akselrere. Jeg gikk ut å så på bilen når ho kom hjem. Bilen gikk fint på tomgang og ingen ulyder, det samme er hvis du ruser motoren. Men holder du turtallet på ca 1500rpm så går det ca 3sekunder så begynner motoren å hoppe mellom 1400-1600rpm. Jeg hører turboen, så tror ikke det er den. Verkstedet får ikke sett på den før til mandag, så lurer litt på hva det kan være. Har du noen formening om hva dette kan være eller skyldes??

MVH Andersson

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-18 21:01:30 +0200

Vedder huet mitt på at det var turboslangen som hoppet av.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-03-10 17:58:36 +0200

Eller Ralliart chippen som kødder, de chippene er som natt og dag. Jobber på Mitsubishi verksted og vi har plukket av mange slike på flere Pajero og L200 pga. motorlampe og fusking.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2011-02-11 13:11:32 +0200

Sett: 268 ganger

Sist oppdatert: Mar 10 '11