0

Igjen, benny :) prøver igjen jeg.. nå har endelig nye outlander facelift kommet til norge.. jeg vil gjerne ha denne bilen og skal bytte inn en vw go

spurt 2009-12-01 10:57:23 +0200

Hei igjen, Benny :) prøver igjen jeg.. Nå har endelig nye Outlander facelift kommet til Norge.. Jeg vil gjerne ha denne bilen og skal bytte inn en VW Golf 04 mod. med tiptronic og parkeringssensor. Aldri vært skadet fra min side. pent kjørt, full alle serviceintervaller. vasket ofte.. Sølv metallic. Rullet ca. 107,000 km og er en 1,6 bensin 102 hk. eneste ulempen er at jeg aldri røykt i bilen men har fått et bitte lite hull i baksete på siden/kanten av sete.. Mye tror du jeg får for innbytte bilen? og hva kan du anbefale med Outlander. Vil gjerne ha en mer robust bil og må ha automatgir. Lyst på diesel og siden jeg er glad i å kjøre. hva kan du si om den. lyst på litt bakkeklaring også. og fremkommelighet. trenger en bil med litt mer fart i grunnet jeg kjører mye på motorvei til jobb. lyst på firehjulsdrift å. Mye av grunnen er å kunne dra bilen opp bakker på vinterføre osv. Som jeg nesten noen ikke får til med golfen siden det er så liten motor og bunndrag i bilen. Eller hva sier du? Leste at den gml. Modellen bruker ca. 0,67 på mila. Men at faceliften vil bruke ca. 7.3 pr 100 km ¿ blandet kjøring. Hva blir dette i liter? ¿ 0,73 ?hva kan du si eller anbefale med den? har lest mye bra om den nye modellen. Jeg har itillegg en egenkapital jeg har spart i tillegg til innbyttebil. rundt 44.000 kr. Tenkte kanskje på Outlander Varebil siden de er noe billigere. grunnet forsikring osv. Fyller 23 år neste sommer og da er ikke akkurat forsikring så billig i begynnelsen... Har lurt på dette her lenge men hvorfor tenker ikke BMW å bruke blinklys i speilet på bilene sine? Det hadde vært tøft på de tror jeg.. Og hvorfor har ikke VW 4 Motion på Touran? Den er ca like mye brukt som arbeidsbil som transporter ¿ Takker for svar! Ha en fin dag!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-29 14:30:49 +0200

Det er ikke greit å gi deg svar med en så \"rotete\" framstillinger. Du spør jo om alt mellom \"hummer og kanari\". 1. Salg av Golfen, sjekk finn.no (privatsalg) 2. Outlander er en helt OK bil.(hvis du får plass foran) 3.Du får spørre BMW/Tyskland. 4.Det får du spørre VAG i Tyskland om.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2009-12-01 10:57:23 +0200

Sett: 202 ganger

Sist oppdatert: Nov 29 '10