0

jeg er litt usikker på 4wd systemet på pajeroen. spørsmålene er som følger:1. vet det er noe som heter ss4-i og ss4-ii. når kom ss4-ii?

spurt 2013-02-18 02:41:09 +0200

Hei. Jeg er litt usikker på 4wd systemet på Pajeroen. Spørsmålene er som følger:

  1. Vet det er noe som heter ss4-I og ss4-II. Når kom ss4-II?
  2. Når sentersperre og sperre på bakaksel er koblet inn, trekker bilen "likt" på alle 4 hjul eller er det 3-hjulstrekk pga det ikke er sperre på foraksel?
  3. Når bare sentersperren er aktivert, hvilke hjul er det som trekker og hvilke trekker ikke? Tenker da på hvilke hjul som hadde stått stille hvis bilen hadde satt seg fast.

Mvh, Mathias

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-04-15 20:44:22 +0200

Pajero kan max trekke på 3 hjul siden det ikke finnes sperre på fram-akselen. Med senter diffen låst vil det være 50/50 kraftfordeling mellom fram o.g bakaksel. Bilen vil kunne spinne på et fremhjul og et bakhjul. Dog vil den ha litt kraft på begge bakhjulene iom det sitter en diffbrems på bakakselen til pajero.

Med senter diff og bak diff låst vil også bakakselen være låst og du vil ha kraft på 3 hjul.

Det skal sies at Pajero er en meget kompetent i terrenget og går for å være en av bilene med aller best fremkommelighet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar