0

Vær grei å les dette, ingen vil svare!pajeroen går i maks 110 i oppoverbakke på firehjulstrekk. det virker som om den absolutt ikke vil bikke over, s

spurt 2012-03-05 12:37:07 +0200

Hei Benny. Vær grei å les dette, ingen vil svare!

Pajeroen går i maks 110 i oppoverbakke på firehjulstrekk. Det virker som om den absolutt ikke vil bikke over, som om noe er galt. Merkeforhandler har ikke hørt noen kommentere det og later som ingenting, og når de har snakket med mitsubishi Norge, så vet de ikke toppfarten. De har visst ikke fått det spørsmålet før. Verkstedet lener seg på at de ikke får testet dette. Men skal man til Tyskland, så vil man ha klampen i bånn for å holde farten. Det kan jo umulig være bra for bilen. Alle later som om de følger 90 sonen i Norge, og at ingen av dem tester sin egen privatbil når jeg rådspørr dem som skal vite dette. Hva kan man forvente av bilen egentlig? Det er en 07 mod. Det er fortsatt nybilgaranti, og jeg har akkurat skaffet meg bilen. Det er ingen ulyder i den. Men forventet mer på firehjulstrekk. Har hatt en Landcruiser 2000 mod. Den skjøt fart, så vi turde ikke sette opp farten mer enn det vi oppnådde. det var en 100 og de er også tunge.

Kan du hjelpe????????

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-05 12:48:40 +0200

Hørtes litt spesielt ut dette. Har hatt Pajero selv 3,2 diesel og den gikk i alle godt over 110...

Det kan være at dette her med at du har firehjulstrekken innkoblet å gjøre - hva gjør den i toppfart hvis du bruker den på tohjulstrekk?

Tror det er et fornuftig sted å starte der. Bruker jo heller ikke å kjøre med innkoblet firehjulstrekk på autobanen i Tyskland...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar