0

Skal gå til innkjøp av en slik bil (tror jeg). 95-99 mod diesel.noe spesielt du råder meg til å kontrolerer før kjøp?

spurt 2009-06-17 14:27:35 +0100

Skal gå til innkjøp av en slik bil (tror jeg). 95-99 mod diesel.Noe spesielt du råder meg til å kontrolerer før kjøp? Hvilken motor er mest driftsikkr: 2,5 eller 2,8 turbo diesel?Hørt at det er dyre delepriser til disse bilene, stemmer det?Regreim eller kjede? Hvis regreim, når er intervalene for bytte? Hva med glødeplugger og topp-pakning, finnes det noe anntat levetid på dette. Er det smørenippler til fettpresse under bilen(forstillig-div).

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-17 14:34:22 +0100

Heisann. dette er morsomme biler, som jevnt over har bra kvalitet. Vil anbefale at du går for en fin 2,8 diesel. Den har reg. kjede - og er den som klart er å foretrekke. Det gjør den også mest populær og dyrest. Mange av disse har gått langt, og de bør sjekkes litt ekstra nøye. Forstilling, foringer, bremser - og girkasser.... - har vært en del tull med de, i alle fall på tidl. modeller! De begynner jo også å bli så gamle at rust kan være et lite problem.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger