0

Kjøpte for litt siden en h2 etter at jeg så en seanse hvor du skrev varmt om den. har også hørt at det vil bli en del av disse i nærmeste fremtid som

spurt 2010-10-20 14:24:36 +0200

Hei Benny. Kjøpte for litt siden en H2 etter at jeg så en seanse hvor du skrev varmt om den. Har også hørt at det vil bli en del av disse i nærmeste fremtid som vil sette inn bakseter etter 10-årsregelen. Han jeg kjøpte bilen av kjøpte den ny her i Norge gjennom ei forretning. Han reklamerte med at det snart var tid for å sette inn baksetene, som forøvrig fulgte med bilen, siden den er reg. i 2004. MEN så hører jeg, beklageligvis for sent, at det ikke er så enkelt FORDI det står i vognkortet at bilen er registrert etter unntaksbest. paragraf 1-15 og 6-11. Da har jeg plutselig ikke lov å gjøre noenting med bilen! Er det noen måte og komme rundt dette på? Kona ble så sint at det var like før hun flyttet da hun fikk høre at jeg hadde kjøpt en dyr bil som bare kan være to-seter! (Vi er 4 i familien). Håper på hjelp og snarlig svar. Mvh Kevin.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-20 14:30:50 +0200

oj, oj oj... Viktig å ta vare på "kjærringa"...

Jeg har vært en del borti disse §1-15 på en del andre områder men ikke akkurat denne problemstillingen. Men jeg frykter nok at det du hører er riktig- dessverre.

Men jeg foreslår at du ringer Bergheim i Drammen og snakker med Erik Skagenæss - han har full kontroll på alt som har med dette å gjøre.

Så får jeg bare ønske deg lykke til - og håpe at kona ikke flytter ut....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar