0

Er på jakt etter ny bruktbil og skremt livet ut av etter 6 år med en audi a6 2,5 tdi quattro som har tømt sparekontoen mer enn en gang. har to ten

spurt 2011-02-03 06:13:27 +0200

Hei. Er på jakt etter ny bruktbil og skremt livet ut av etter 6 år med en Audi A6 2,5 TDI Quattro som har tømt sparekontoen mer enn en gang. Har to tennåringer, bikje og hytte på fjellet. Vi er en lang familie og trenger en bil med plass og drift på 4 hjul. Noe å anbefale som er billig i drift, få feil og dersom det skulle være noe, mulig å fikse uten å måtte pansette huset. Jeg orker ikke nok en katastrofe bil og dersom jeg kan unngå videre støtte til VW konsernet er det en absulutt fordel.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-03 10:07:49 +0200

Hei. Da vil jeg anbefale Subaru. Har selv hatt en Legacy og en Forester. Kjørte på begge bilene ca. 100.000 km, og bortsett fra normal service (som var billig) kostet jeg ikke på noen av bilene en krone. I tillegg er Subaru ett av bilmerkene med minst verditap. Sjekk litt hvilken Subaru du liker, og har du økonomi til det anbefaler jeg personlig Legacy Outback med diesel. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger