0

Er atten år og lurer på en nissan maxima, har jo ikke den beste lønna, og har egentlig ikke råd til noe bensinslukende bil, men så synes jeg at maxim

spurt 2010-07-09 01:41:45 +0100

Hei. Er atten år og lurer på en Nissan Maxima, har jo ikke den beste lønna, og har egentlig ikke råd til noe bensinslukende bil, men så synes jeg at Maximaen er så fiiin!!! Og disse kan jo ikke fåes uten V6(har gått igjennom alle på FINN.NO), eller tar jeg feil?(håper det). Uansett, hvordan sånn cirka er forbruket ved blandet kjøring? Bor midt i Oslo, så blir mye bykjøring. Og så lurer jeg på om man f.eks. sammenligner en Maxima med V6 og en Toyota Camry med standard 2.2 liters motoren. Hvor mye dyrere er Maximaen med sin V6’’er i forhold til 2.2 literen i Camryen?HÅPER PÅ SVAR!!!:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-27 00:26:13 +0100

Har kjørt 4 stk av disse som taxi i Bergen. Du må nok regne med et forbruk på bykjøring på ca 1,3 l/mil. På langtur klarer du deg med 0,8l/mil. Ellers er dette noe av det mest driftssikre du kan kjøpe, med utrolig lang levetid på alle slitedeler. Kan nevne at bremseskivene framme holdt mer enn 300.000km før de måtte byttes.Likedan med andre slitedeler. Pass på at du får tak i en bil der oljeskift er foretatt etter boken, ellers kan det være noe oljeforbruk.

hilsen taxikusk

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger