0

Jeg har en nissan almera n16 2001 mod. var ute å kjørte en tur idag,og da jeg stoppet opp for å vente på grønt lys begynte et bilde av et batteri å l

spurt 2009-10-15 02:55:07 +0100

Hei, jeg har en Nissan Almera N16 2001 mod. Var ute å kjørte en tur idag,og da jeg stoppet opp for å vente på grønt lys begynte et bilde av et batteri å lyse i dashbordet, og kjørelyset forsvant når jeg ikke vridde bryteren over til langlys. dette forsvant etter noen minutter, men så kom det tilbake igjen etter en liten stund. denne gangen kom også abs lampen og airbagg lampen fram.. Etter det kommer å går dette med jevne mellomrom, har du noen forslag til hva som kan være feil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-26 00:32:45 +0100

i mitt tilfelle, en nissan primera 95 mod, hadde jeg det akkurat samme tilfelle med lysene i dashbordet. Det betyr at dynamoen ikke lader lengre, jeg vet ikke av hvilken grunn abs lampen lyser, men den gjorde det hos meg også. til meg viste det seg at jeg hadde glemt å skru igjen en strammeklemme på kjøleveskeslangen som ligger rett over dynamoen. slik ble dynamoen med jevne mellomrom dynket med glykol og sluttet derfor å virke. Når alt glykolen etterhvert dampet bort sluttet lampene å lyse og dynmoen virket som normalt og begge lampene sluttet å lyse. for å gjøre det permanent strammet jeg selvfølgelig strammeklemmen og alt ble bra.

hvis dette også er ditt problem kommer det en sterk lukt av glykol inn i kupeen. Hvis ikke er det sannsynligvis et problem med dynamoen selv.

nb! på nissan er er inngangen til kjølevesken på motoren rett over dynamoen slik at det også kan være pakningen på denne koblingen som er ødelagt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger