0

Har en primera p11 1998 mod. etter å vært på verksted å skiftet frontruen, har jeg fått vannlekkasje inn i dørken. tror vannet kommer inn i varmeappar

spurt 2010-10-14 19:28:05 +0200

Har en primera p11 1998 mod. Etter å vært på verksted å skiftet frontruen, har jeg fått vannlekkasje inn i dørken. Tror vannet kommer inn i varmeapparatet fordi jeg hører slik rar lyd som kan tyde på at viftebladene treffer vann. Har vært to ganger inne på verkstedet uten at lekkasjen er tettet. Først kom vannet inn i dørken på høyre side, nå er det bløtt også på venstre side fremme i dørken. Selve frontruta hevdes å være tett. Verkstedet forsøker å gi opp å finn ut hvor vannet kommer fra. Det vil jeg uansett ikke godta, lekkasjen starter jo etter at verkstedet skifet ruta. Hvor kan lekkasjen mest sannsynlig ligge?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-16 18:50:49 +0200

hei, er det kjølevæske som ligger på gulvet? isåfall så kan det være lekkasje på lilleradiatoren. jeg tror den ligger bakom hanskerommet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-17 18:29:06 +0200

Hei. Takk for svar. Det er ikke kjølevæske, men det drypper inn vann som jeg mener er et resultat av at verkstedet nettopp har skiftet frontruten. Jeg forstår det slik at det er flere steder under frontruten som det kan komme inn vann fra. Er takknemlig for flere forslag:->

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-10-28 03:34:34 +0200

Ser at dette spm er veldig gammelt, men svarer likevel. Jeg har samme bilen som du, og jeg hadde samme lekasjen som du har. Har vært byttet frontrute på min også, kanskje det er da lekasjen startet på min bil også. Det kom inn vann under hanskerommet og dryppte ned i gulvet, var bløtt i hele bilen. Hos meg kom vannet rennende inn når jeg startet bilen. Det jeg gjore var å ta av pusserne og det plast dekkslet som ligger langs hele ruten, under der er det et hull helt i siden som går til varmeapparat. Dette tettet jeg igjen med sicaflex, og vips så var lekasjen borte :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-01-26 21:37:59 +0200

Hei takk for svar. Etter flere reklamasjoner mot bilpleie verkstedet som skiftet frontruta, er bilen omsider blitt tett og tørr igjen. Men verkstedet viste liten interesse for å undersøke/utforske problemet. Jeg ble så lei at jeg undersøkte saken selv, ringte noen få Nissan forhandlere, som alle hadde svarene. Jeg måtte selv fortelle bilpleie firmaet hva det var som var galt med monteringen. Det verkstedet ikke hadde gjort, var å kjøpe nye tettinger til klipsene som fester listene rundt vinduet utvendig. Disse festepungtene går gjennom karosseriet slik at vann kan trenge inn hvis de ikke tetter skikkelig. Disse skal skiftes, men verkstedet slurvet med jobben, og satte på de gamle. I tillegg kan vann trenge inn i hullene til styrebrikkene (grønne) som glasset skal hvile mot ved montering, ble det sagt. Når dette var utbedret var alt i sin skjønneste orden... Skal aldri bruke dette bilpleie spesialist verkstedet mer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar