0

Jeg har reklamert på min 2007 mod. nissan qashqai tekna 2,0 dci automat, på grunn av dårlig effekt på varmeapparatet. de byttet den elektriske forvarm

spurt 2010-03-11 13:30:17 +0200

Hei!Jeg har reklamert på min 2007 mod. Nissan Qashqai Tekna 2,0 dCi automat, på grunn av dårlig effekt på varmeapparatet. De byttet den elektriske forvarmeren uten at det ble bedre. Neste gang sjekket de temperatur på kjølevann og at forvarmer virket. De konkluderte med at det fungerte i henhold til fabrikkens normer. Hå målt temperaturen i kupeen for å ha noe konkret å komme med:Starter i garasje som holder +2 grader og ute varierer det mellom 0 og -2.Etter 20 min kjøring er det +9 grader i kupeen. Etter 30 minutter er det +12 grader.Når det er ned mot -20 rimer det på rutene og ytterklær og hansker er nødvendig.Nissanforhandler mener at det er godt nok og helt vanlig.Hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-19 14:08:53 +0200

Tror Nissan forhandleren skal svelge de ordene, men desverre så er mange nye biler ikke gode vinter biler, mange av de nye diesel motorene klarer ikke generere nok varme i det kalde nordiske klimaet, som regel hjelper det å ha A/C på da den begynner å gi varme når det blir litt lunk i motoren, ha gjerne på resirkulering av lufta så slipper du å varme opp ny luft hele tiden, Sliter med det samme på min nye bil, vurdere å kjøpe webasto pakke det kan man bruke også under kjøring hvis ekstra kaldt (noen nye biler har også fabrikkmontert ekstra varmer) Håper tipsene hjelper.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar