0

Jeg er for tiden ute etter en stasjonsvogn, og har vel egentlig landet på 2 stykker jeg kunne tenkt meg. volvo v70 og toyota avensis. jeg vil ha en bi

spurt 2010-11-22 14:58:13 +0100

Hei Benny, Jeg er for tiden ute etter en stasjonsvogn, og har vel egentlig landet på 2 stykker jeg kunne tenkt meg. Volvo V70 og Toyota Avensis. Jeg vil ha en bil med automat, diesel og godt utstyrt (Summum på Volvo og Premium på Avensis). Jeg er veldig i tvil om jeg vil bruke en del ekstra for å få meg en Volvo kontra Toyota. Det jeg er usikker på er kostnadene rundt det å eie. Tror du det er store forskjeller på de to bilene? Hva med kvaliteten, Toyota vet man jo hva man får men hva med Volvo? Hvis du ser vekk fra pris, hvilken hadde du da anbefalt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-26 15:18:53 +0100

Volvoen har større plass og betre sikkerhet,men ikkje fullt so god som Avensis, men ganske bra likevel. Og etter nokre år kjem det sikkert rust på Avensisen, men ikkje so fort på Volvoen. Viss du skal ha V70 med disel anbefaler eg den på 2,4 som er Volvo sin eigen framfor 2,5en som kjem frå Volkswagen sjølv om den og er god. Lykke til med valget.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger