0

Lurte på om du kunne hjelpe meg litt. jeg har en v70 99 modell uten kjørekomputer. etter det jeg kjenner til er alt jeg trenger for å få den informasj

spurt 2010-02-17 12:01:18 +0100

Hei!Lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Jeg har en V70 99 modell uten kjørekomputer. Etter det jeg kjenner til er alt jeg trenger for å få den informasjonen som denne gir meg, en software oppdatering. Problemet er bare at dette ligger på 4 000 pluss hos Volvo. Derfor fant jeg et komplett speedometer med denne oppdateringen på nettet til rundt 1 500. Kilometerstanden på denne er ikke lik den på min. Så derfor lurer jeg på hvordan jeg kan få stilt speedometeret til å vise rett kjørelengde, uten at det blir for dyrt, og evt. hva loven sier til slikt. Min far sier nemlig at dersom en skiftet speedometer tidligere måtte en vise bilen til biltilsynet for å få dette godkjent og inn i vognkortet. Kjenner du til hva som er reglene rundt den problemstillingen idag?Håper du har tid til å svare meg!:)Karl-Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-01 03:18:26 +0100

mest trolig må du programere det nye speedometret til bilen og da blir det satt km standen som var på det gamle, mest trolig koster dette like mye som programeringen av kjørekomputeren.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-12-20 16:22:37 +0100

for å montere kjørekomputer så ma du få tak i en bryter, den som det står \"info\" på, og så må du få en aktiveringskode på volvo. er denne pin-koden som koster penger. ikke værre en det. Kjørelengden ligger lagret i hjernen på bilen din, tor ikke du trenger annet enn å plugge i det nye dashbordet, men er ikke helt sikker der. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger