0

For to år siden kjøpte jeg drømmebilen. en kliss ny volvo v70, og for det meste har jeg vært stårelende fornøyd. det er den mest komfortable bilen je

spurt 2009-12-11 13:58:23 +0200

Hei Benny. For to år siden kjøpte jeg drømmebilen. En kliss ny Volvo V70, og for det meste har jeg vært stårelende fornøyd. Det er den mest komfortable bilen jeg noesinne har hatt.Men nå har det kommet et skikkelig skår i glede. Bremseskivene ser ut til å ha rusta, og det rister i rattet når jeg bremser. Forhandleren sier at dette ikke er en garantisak, men det kan jo ikke stemme. Dette er jo en veldig ny bil, og jeg har ikke kjørt mer enn 12 000 kilometer i året. Hva skal jeg gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-11 14:12:09 +0200

Heisann Einar! Ja, dette er fine biler, som mang en Norsk famile drømmer om!

Du er nok desverre ikke den eneste Volvo-eieren som har opplevd at det rister i bremsene. Det er en ganske vanlig feil.

Du spør hva du skal gjøre. Og svaret er enkelt: Bytte bremseskiver. Hvem som skal betale for dette er ikke like enkelt. Du har tydligvis nybil-garanti på denn enda. Men bremseskiver defineres som "slitedel" og jeg vet at Volvo Norge har vært litt kjipe med garantien her. Rett og slett for at det er en del som faktisk skal slites.

Personlig mener jeg at bremseskiver skal holde mer enn to år / 25 000 km. Og anbefaler deg å ta dette med importøren om forhandleren ikke vil hjelpe deg. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger