0

Vi har en volvo v70 2008 mod, og bor på vestlandet. jeg liker bilen godt, men meg og min samboer er uenige om dekk.. >jeg vil ha piggdekk, han vil ha

spurt 2009-11-02 11:56:02 +0100

Vi har en volvo v70 2008 mod, og bor på vestlandet. Jeg liker bilen godt, men meg og min samboer er uenige om dekk.. >Jeg vil ha piggdekk, han vil ha vinterdekk uten pigg.. Hans argument er att dekkene holder bedre på dei fleste føre, alt fra tørr asfalt til hardpakka snø... Syns bilen er ok på vanleg snøføre, 5-8 cm slapseføre som det ofte er her er den håpløs.. Hva tror du????Vi byttet til vinterdekk igår, sommerdekkene såg helt grusomme ut bak innerst, var liksom blitt ein ring i gummien og nesten hull... Kommer dette av feil luftrykk eller noe som tar borti????? Kunne vi punrtert elle dekke smellt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-02 13:39:28 +0100

Hei du. Dette er ikke lett å svare på, da meningene mildt sagt er delte. Jeg pleier som en tommelfinger- regel å anbefale piggfritt om man IKKE kjører mye i bratte bakker, som er dårlig brøytet (f. eks opp til huset der dere bor) eller IKKE kjører mye på isete vei. Har du i tillegg anledning til å la bilen stå de dagene det er helt håpløst føre, så taler det også for piggfritt.

Piggfritt er det beste på bar asfalt og tørt snøføre. Og de piggfire dekkene blir stadig bedre. På 5 ¿ 8 cm slaps er blir det hipp som happ. Det er vanskelig føre uansett. Foreslår at den av dere som bruker bilen mest får bestemme dekkvalget.

At dekket er slitt på innsiden skyldes trolig en feil i hjulvinklene på bilen og en firehjulskontroll med justering anbefales på det sterkeste. Og JA ¿ i verste fall smeller dekket¿

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger