0

I dag så har klimaanlegget mitt begynt å tulle. det blinker to lys i knappene for ac og luftsirkulasjon. de blinker rett etter jeg har satt på tenning

spurt 2010-11-27 17:29:50 +0200

Heisann

I dag så har klimaanlegget mitt begynt å tulle. Det blinker to lys i knappene for AC og luftsirkulasjon. De blinker rett etter jeg har satt på tenningen. Det som jeg merker er feil er at man ikke kan stille på vifta. Den blåser på litt over middels styrke uansett hvordan jeg vrir på bryteren.

Noen ide om hva dette kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-31 14:56:19 +0200

Hei,

da har du sikkert det automatisk ECC-anlegget til Volvo. Dette ser du ved at du har f.eks. en "audo" funksjon på viftehastigheten. Har du ikke auto funksjon så har du vanlig AC anlegg. ECC anlegget er oftere plaget med feil, og hender at styreenheten/fronten er defekt. Denne koster noen kr. Når lampene blinker slik etter oppstart er det fordi den varsler om at en feilkode har oppstått på klimaanlegget. Les ut feilkoder!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger