0

Jeg har et stoooort problem med min v40 98 mod, den har gått 221000 km og har fungert ganske greit frem til august i år, siden da har den stått på vo

spurt 2009-12-02 23:19:12 +0200

Hei Benny, jeg har et stoooort problem med min v40 98 mod, den har gått 221000 km og har fungert ganske greit frem til august i år, siden da har den stått på volvo verksted uten noen resultat. Den såkalte lambda lampa lyser, ut ifra det jeg kan tyde er dette varsellampen for elektrisk og eller bensin feil. Bilen jager på tomgang fra 750 rpm til 2-3000 for å så falle rett til 0 og stoppe når bilen er rundt 50-60 grader varm. Kjølevifa begynner og gå i perioder, derfor blir ikke bilen varmere enn 60-65 grader om jeg truer den til å gå, Problemet er som følgende: MAP sensor er byttet, temperaturgiver kjølevann er byttet, temperaturgiver innsug er byttet, gassspjeldpotensometer er byttet, kompresjonstest er tatt, plugger er byttet (3 ganger de siste 3 mnd) de blir helt nedsota ( for feit blanding) Reg reim er byttet. Lambdasonde er byttet. Alt dette er gjort på volvo verksted. Jeg har også spurt om vi kan bytte veivaksel føler og den her bankesensoren, men det mener de ikke vil gjøre noen forandring. Begynner å bli forferdelig dyrt og frustrerende det her. Alle målinger går helt amokk når de feilsøker, feks kjølevann temp varierer fra minus 20 til pluss 105 . Bilen går helt vanlig av og til, noen ganger i en hel uke og noen ganger er den helt bajas etter jeg har stoppet den etter 5 minutter. siden august har vell bilen fungert helt ok i 14 dager til sammen tenker jeg. Volvo ønsker nå å bytte ut styrenheten?? hva tenker du om det? Har du noen ideer?Selv har jeg tenkt jordingsfeil, kondens, spenningsproblemer men er helt tom for ideer (det virker det som volvo er også) Hvordan kan et autorisert merkeverksted ikke finne ut av hvorfor en bil får for mye bensin i 2009?Ble et langt og mange sp.mål det her, men håper du har en idee eller fler som kan bidra til at min kjære v40 kommer på veien igjen:)På forhånd takk.MVH Espen Lund

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-11 17:12:40 +0200

Det kan godt være styreenheten som fusker her ja. Men før man begir seg ut på å bytte den så bør man undersøke samtlige jordingspunker, jordingskabelen til batteriet.

Og styreenhet er jeg sikker på at du kan få tak i brukt ifra en opphøgger, enten her eller hos søta bror. Styreenhet er ingen billig affære å bytte.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-05-18 15:07:25 +0200

Fant du ut av dette? Har samme problem på en volvo v70 2t

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger