0

Jeg har for tiden en volvo v70 2001 modell som jeg nå ønsker og bytte ut til fordel for en litt mindre bil med mer utstyr. så da har jeg blingsa meg

spurt 2009-06-15 01:40:56 +0200

Hei Benny! Jeg har for tiden en Volvo V70 2001 modell som jeg nå ønsker og bytte ut til fordel for en litt mindre bil med mer utstyr. Så da har jeg blingsa meg ut en S40, ikke eldre en 2004 (Må være etter den første faceliften) og med automat. Hva skal man være påpasselig og se etter på disse modellene? Er hovedsaklig 2,4l bensin jeg har sett på. Og hvordan er automatkassene på disse? Volvo har jo hatt noen modeller som det var litt trøblete automatkasse på. Er ute etter en sikker og god bil noe som den jeg har nå er, men jeg ønsker meg en mindre bil!Har du noe gode tips råd til en forhåpentligvis ny S40 eier snart! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-15 14:25:55 +0200

Hei du! På denne Volvoen må du være obs på om det er lekkasje i servostyringen. Andre svakheter er lenkarmer, endeledd og bremseskiver. Ikke hørt om spesielle problemer på denne automaten, fungerer vanligvis bra.

S40 med 2,4-liter er en relativt sjelden bil og det er nok heller ikke noe rush etter dem i bruktmarkedet. Her skal det derfor være gode muligheter for å gjøre et godt kjøp! Særlig hvis du finner en privatperson som skal selge. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger