0

Og alle brukere på dette forum!i forbindelse med problemer med å få start på min volvo, så ble bilen skikket inn på et lokalt volvoverksted.de skulle

spurt 2014-04-04 18:36:46 +0200

Hei Benny og alle brukere på dette forum! I forbindelse med problemer med å få start på min volvo, så ble bilen skikket inn på et lokalt volvoverksted. De skulle feilsøke hvorfor bilen ikke startet. Jeg ga dem tips om innsugsspjeld og startermotor.

De fant feilen, og jobben ble avsluttet. 2000,- Starteren var defekt.

6000 ble forespeilet for ny starter og jobben med å montere . Forsikringsselskap ble kontaktet. De skulle dekke starteren og jobben med å sette inn denne. Verkstedet kontaktet selskapet, men fikk ikke gehør for å få feilsøkingen dekket.

Selv kontaktet jeg selskapet. Fikk beskjed om å sende inn faktura. Denne ble dekket umiddelbart.

Starteren ankom etter en UKE, og satt inn. Bilen ble hentet, og etter et par timer så gikk bilen veldig rart. Rett tilbake, og en mekaniker strammet en slangeklemme som hadde sluppet. I samme vaset ble det oppdaget en langsgående sprekk i fronruta som INGEN kunne gjøre rede for. Begynner ned ved panserhengsel og går tversover. Verkstedet tar ikke denne reklamasjonen seriøst, og avviser påstanden og uaktsomhet.

Jeg sitter fortsatt igjen med uoppgjort egenandel etter maskinskaden. Skal jeg prøve å få igjennom dekning av ny frontrute med tanke på igjenholdt oppgjør?

Personlig har jeg dårlig erfaring med dette verkstedet. -På en tidligere privateid bil, måtte de ut med frontruta TRE ganger grunnet dårlig lim. Listene som var på innsiden på bilen, ville de ikke dekke, da de mente at disse ikke var å få tak i igjen. - På firmabilen mistet jeg 90% bremsekraft. Samme dagen hadde bilen vært på verksted for bremsejobb. Resultatet var at en bolt på kalliper var forsvunnet og stemplet var skutt vekk etter at kalliper var vippet av. Dette fikk jeg aldri forklaring på.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-09 11:04:30 +0200

Hvorfor bruker du fortsatt dette verkstedet?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar