0

Jeg har en volvo v50 1,6 bensin. idag ville iike bilen starte. alt lys virket, så det er ikke batteriet som er problemet. jeg hadde samme problemet f

spurt 2013-01-22 11:50:52 +0200

Hei,

jeg har en Volvo V50 1,6 bensin. Idag ville iike bilen starte. Alt lys virket, så det er ikke batteriet som er problemet. Jeg hadde samme problemet for ca 2 år siden. Da stoppet bilen for meg en fredags kveld, og Falck leverte den på Volvos verksted i Tønsberg. Mandag morgen startet bilen hos Volvo, og de kunne ikke fortelle meg hva som var problemet utenom at det mest sannsynelig var noe "elektrisk". Jeg slapp den gangen å betale noe siden bilen ikke var 5 år. Har du hørt om tilsvarende problem?

Hvh,

Terje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-19 08:01:13 +0200

Jeg har samme problem. Har skjedd 5 ganger. Jeg heller mot at det har med dieseltilførsel og gjøre. Jeg har søkt endel om dette på nettet og funnet andre som har samme problem, så jeg håper noen har et svar på mysteriet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar