0

I helgen hentet jeg en vovlo v50 2010 mod. jeg har prøvd en del forskellige v50er, men alle med parkeringssensor har ett lite pip med en gang jeg har

spurt 2013-01-15 23:39:05 +0200

Hei. I helgen hentet jeg en Vovlo V50 2010 mod. Jeg har prøvd en del forskellige V50er, men alle med parkeringssensor har ett lite pip med en gang jeg har satt den i revers. Men det skjer ikke med min nye bil, selv om jeg har ryggesensor, og denne funker som den skal. Er det noe instilliger for å få på det pipet?

Jeg lurer også på om noen kan hjelpe med å forklare hvordan parkeringsvarmeren funker? Jeg stiller inn ett klokkeslett for park varmer nr 1, men det skjer ikke noe verken før eller etter dette tidspunket?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-16 01:07:23 +0200

Hei. I moderne biler er det veldig mye rart man kan justere i bilens meny. Slik sett er det ikke umulig om du ved å benytte deg av menyen i kjørecomputeren kan justere volum eller tilstedeværelse av denne varsellyden.

Parkeringsvarmeren på min V70 har en sperrefunksjon som forhindrer den fra å starte dersom det er lite diesel på tanken, slik er sikkert din også. Den fungerer slik at bilen "skjønner" når den må starte, avhengig av kulda, dvs. at du stiller inn det tidspunktet du ønsker at bilen skal være bruksklar og isfri, ikke det tidspunktet du vil at varmeren skal starte. Går klokka i bilen din riktig?

Begynn med et dypdykk i instruksjonsboka di. Er bilen bruktimportert og boka på fremmedspråk, så er det instruksjonsbøker å laste ned på nett. Tror du kan finne de på Volvocars.no.

Evt. ring ditt lokale Volvoverksted. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-01-18 21:43:06 +0200

Såvidt jeg vet så er den pipelyden bare en akustisk varsel om at du har satt bilen i revers, på V50 med 2.0 liters motoren er 6 trinns girkassen satt opp slik at Revers befinner seg helt til venstre mot fører og forover. I disse bilene piper det for og varsle føreren at du har satt bilen i revers og ikke i 1. gir. Mens i bilene med 1.6 liter motor er det 5 trinns kasse hvor revers befinner seg helt til høyre og bakover, der skal det godt gjøres og feilgire og disse har derfor ikke noe akustisk revers-varsel. Men er det 2.0 liters 6 trinns du har så vil jeg tro det er en innstilling du kan gjøre på dette.

Angående dieselvarmeren så stiller man inn tiden man planlegger og kjøre og trykker så det står \"På\" i displayet, da skal den starte og varme opp bilen klar til angitt tidspunkt.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-01-28 00:51:18 +0200

Takk for svarene deres. Jeg bryr meg ikke lenger om at det ikke kommer en pipelyd, jeg synest den var litt kjekk i de andre bilene jeg har prøvd, men trenger den ikke noe serlig.

Det med diesel varmer/parkvarmeren har jeg vært i kontakt med Volvo om. Når diesel varmeren blinker på, også kommer tilbake til av med en gang eller at bilen ikke er varm, så er det noe som er galt. Det kunne være sot eller gløder eller noe helt annet. Er det noen som vet om dette er lett å fikse på selv? Om det skulle være sot eller gløder? Og hvor finner jeg denne parkeringsvarmeren? Det står ikke noe særlig om denne i instruksjonsboken..

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar