0

Og godt nyttår! i går kjørte jeg og familien hjem fra vestlandet. over hemsedalsfjellet så var det liten storm og snødriv, så plutselig hører vi et b

spurt 2010-01-04 13:13:05 +0200

Hei og Godt Nyttår! I går kjørte jeg og familien hjem fra vestlandet. Over Hemsedalsfjellet så var det liten storm og snødriv, så plutselig hører vi et brak oppe på taket. Da henger skiboksen i filler ned på venstre side av bilen og vi må stoppe. Det som hadde skjedd var at lokket var blitt delt i tre store flak av en vindkule som tok tak i både bil og skiboks. Skiene og spaden ble liggene igjen i boksen. Vi sjekket før avreise at låsen var ordentlig igjen og at den var sikret, dette er vel neppe vanlig og hva kan en årsak være? Boksen er 10 år og på grunn av kulden i julen, så har vi hatt litt problemer med å åpne låsen, men ikke lukke den. Det var en Thule Polar 700. Nå skal vi kjøpe ny boks. Håper på svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-04 13:29:20 +0200

Hei Erik. Dette hørtes ikke noe morsomt ut. Og jeg har ikke hørt om liknende episoder før. Jeg er litt usikker på hva årsaken kan være, men tror det på en 10 år gammel boks må være materialtretthet. Kulde og plast er jo ikke den aller beste kombinasjonen heller. Og hvis boksen har vært brukt også om sommeren, men steikende sol og varme, og så over til vinter og kulde kan det nok skje at den krakkelerer, sprekker og til slutt får "nådestøtet" av et stormkast.

Godt nyttår til dere også, forresten!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar