0

Vi er en aktiv familie på fire hund som ser etter ny bil med firehjulstrekk, diesel og automatgir. vi har lyst på en volvo xc90 som vi alle synes e

spurt 2011-09-12 12:16:48 +0200

Hei Benny. Vi er en aktiv familie på fire hund som ser etter ny bil med firehjulstrekk, diesel og automatgir. Vi har lyst på en Volvo XC90 som vi alle synes er fin.

Men jeg har fulgt med på hva du har skrevet om denne. Ikke alt er like bra. Hva bør jeg se etter og hva er viktig. Regner med at denne snart går ut av produksjon. Hva skjer med prisene da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-12 12:18:06 +0200

Heisann.

Volvo XC90 har lenge vært en drømmebil for mange familier med plassbehov. Nå begynner prisene også å bli så humane at de er tilgjengelige for veldig mange. Du får XC90 helt ned mot 200 000 kroner nå. Men det er de eldste bilene som da også har gått veldig langt. Jeg tror at det er smart å legge lista noe høyere. For som du er selv er inne på – bilen er ikke feilfrie.

Jo nyere bil du velger, desto bedre. Du sier ikke noe om hvor mye penger du skal legge i dette, men jeg vil anbefale å legge mist 400 000 kr i en XC90. Da får du en 2007 modell med noenlunde grei kilometerstand. Volvo eiere kjører ofte mye…

Bremser og forstilling er to typiske gjenganger-feil på disse bilene og bør sjekkes litt nøye. I tillegg har noen biler hatt en del småtrøbbel med elektronikken – så sjekk også nøye at alle elektriske funksjoner virker som de skal og at bilen har god servicehistorikk. Biler med 7-seter er også noe mer populære enn ditto med 5.

Du har helt rett. Volvo XC90 har vært med i en god del år allerede, men så vidt jeg kjenner til så er det ingen planer om å legge ned denne modellen enda. Snarere tvert i mot. 2010 var det beste salgsåret for XC90 med 37 000 solgte eks. Særlig i USA selger den bra.

Faktisk så bra at den nå oppgraderes med en facelift. LED-lykter foran og bak, nye fangere, nye 18 tommers-hjul som standard, blir noen av nyjetene. Derfor er det all grunn til å tro at denne kommer til å henge med minst i to, tre år til.

Finner du en litt nyere bil som er hel og pen bil god stand så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp. Dette er en flott og romslig familiebil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar