0

benny!lurer på å kjøpe meg en passat, http://www.finn.no/finn/car/used/object?

spurt 2012-05-16 10:48:20 +0100

hei benny! lurer på å kjøpe meg en passat, http://www.finn.no/finn/car/used/obje... hvorfor er den så mye billigre enn andre fra samme år? høy km? hvor lenge tror du det tar før reg reim må byttes ? på forhånd takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-01 14:10:33 +0100

Hei. Mener å huske at det er reg.reim bytte hver 90 000 km + -, men dette bør du uansett sjekke ut med selger. Ellers er det en del som bør sjekkes før kjøp. Som blant annet diverse slitasje i styring og forstilling, og/eller ulyd fra forstilling har vært vanlige feil. Også en del elektrisk trøbbel generelt sett (vindusheiser, sentrallås m.m.) samt litt feil/rask slitasje av bremser m.m. har vært gjengangerfeil.

1.6 motoren er jo ikke akkurat en perle av en motor. Passat er en forholdsvis stor og tung bil for en så liten motor, så sånn sett bør man forvente at en 1.6 liter i en passat som har rullet godt over 200 000km vil være mer \"slitt\" enn en tilsvarende motor i eksempelvis en Golf med samme kjørelengde. Kjørestil og om bilen har vært mye brukt i forhold til å dra henger eller campingvogn spiller også en rolle i det bildet.

Om man ikke er avhengig av noe overskudd av kraft, så vil nok 1.6 literen gjøre nytta si den. Passaten er jo ellers en fin bil som gir godfølelse for mange eiere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger