0

Nå trenger jeg virkelig god hjelp og gode råd. jeg har vært på finn.no i flere uker nå og sett etter bruktbil, men blir bare mer og mer usikker og fru

spurt 2011-04-03 22:26:02 +0200

Hei Benny

Nå trenger jeg virkelig god hjelp og gode råd. Jeg har vært på finn.no i flere uker nå og sett etter bruktbil, men blir bare mer og mer usikker og frustrert på hvilken bil jeg burde kjøpe.

Jeg skal nå investere i en ny bruktbil til familien til ca rundt kr /- 150 000,- (med noe slingringsmonn i begge retninger) som ikke er alt for gammel (eldst i fra ca 2004). Bilen bør være pent brukt og godt vedlikeholdt selvfølgelig.

Jeg har tatt utgangspunkt i at det bør være en teknisk driftssikker bil, kollisjonssikker bil, en rustfri bil, en bil som holder seg relativt greit i verdi med tanke på videresalg igjen om ca 4 år. Og en bil som verken oppleves som for trang eller for stor.

Det skal være plass til barnevogn og litt bagasje, og bilen skal kunne være komfortabel å kjøre og gå bra også på langkjøring med for eksempel bilturer i ferier. Videre ser jeg etter en dieselbil med en helt grei og driftssikker dieselmotor da årlig kjørelengde er ca 25 000 km. En bil med gjennomsnittlig lite rust, feil og mangler da jeg verken har tid eller råd til å ha bilen inne på kostbar service.

Bilen bør ha el. vinduer, el. speil, grøftelys, manuell girkasse, tilhengerfeste, klimaanlegg, alu. felger, metallic lakk, etc. bare for å nevne noe generelt basisutstyr som er greit å ha. Bilen bør være billig og bra i drift og være billig å ha på service, og uten å måtte risikere å få kostbare havarier. En flerbruksbil, stasjonsvogn, SUV, etc.

Jeg vet ikke om en slik bil som jeg beskriver faktisk finnes i det hele tatt, eller om det er noen biler som i nærheten av disse ønskene. Har vært litt inne på for eksempel VW Touran, Toyota Avensis, VW Passat, også vurdert om jeg også bør vurdere bilene Audi A4, Volvo V50/V70, Skoda Octavia, Honda CR-V, VW Transporter, VW Caddy Life, Subaru Forester, etc. (Japansk eller Europeisk). Men utelukker heller ikke andre merker og modeller også. Har nå lyst på å finne en riktig og bra bil, derfor ønsker jeg nå å gå grundig tilverks for å finne en god bruktbil og gjøre et godt kjøp. Er åpen for gode og konstruktive forslag!

Håper du kan hjelpe meg, har du noen gode ideer og forslag til biler som det lønner seg å se nærmere på?

På forhånd mange takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-05 16:55:28 +0200

opel vekta c

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-05-23 19:43:54 +0200

Vurdert Mazda 6 ? Ellers har jo Broom en god bruktbilguide som du kan sjekke ut!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar