0

Har vudert kjøp av en wolksvagen touran, pga behov for 7 seter ( 6 seter helst men men..) har nå lest litt av det du skriver vedrørende denne modelle

spurt 2009-05-26 14:05:47 +0200

Hei Benny. Har vudert kjøp av en wolksvagen Touran, pga behov for 7 seter ( 6 seter helst men men..) har nå lest litt av det du skriver vedrørende denne modellen, og lurer på følgende.Har behov for en 7 seter i en periode fremover på ca 4 - 5 år. Ønsker ikke å investere mer enn nødvendig i denne, men ønsker en bil med gode kvaliteter, driftssikker, bra interiør, og ikke minst en bra salgsverdi når den skal selges. Er da en Touran en bil å kjøpe, eller er det andre biler som bør vuderes?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-10 14:57:46 +0200

Hei Roy. Touran er absolutt en bil å vurdere her, gå for diesel og helst en Highline. Bør ikke bli store problemer med denne. Andre du bør vurdere er Toyota Verso, Mazda 5 - og forsåvidt også Ford S-Max ( den er hakket større). Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar