0

Jeg ser det har blitt spurt om utvidet garanti tidligere, men jeg er i en litt annen situasjon (som mange andre også sikkert er i).1. sept 2010 bestil

spurt 2011-02-11 13:30:35 +0200

Hei Benny,

Jeg ser det har blitt spurt om utvidet garanti tidligere, men jeg er i en litt annen situasjon (som mange andre også sikkert er i).

  1. sept 2010 bestilte jeg en ny Scirocco hos Møller, og den ble etter 1 mnd forsinkelse levert 29 des 2010. En uke før dette kom den til Norge, og ble automatisk registert av Møller med en gang. Jeg gikk derfor glipp av den utvidede garantien på 5 år akkurat på målstreken, og synes personlig at Møller burde gitt meg dette da bilen allerede var forsinket, uten at jeg klagde nevneverdig over dette underveis.

Har kontaktet selger, som sier at han hadde bedt meg vente hvis han hadde visst om den nye utvidede garantien. Jeg har litt vanskelig for å tro at han ikke visste dette, men uansett registrerer tydeligvis Møller bilen med en gang den kommer til landet, så det hadde vel ikke hatt så mye å si uansett.

Har du noen råd om hvordan jeg bør gå frem videre i denne saken for evt å få utvidet garanti på bilen, eller må jeg rett og slett bite i det sure eplet og leve med 3 år? Må si at jeg ikke er særlig fristet til å kjøpe neste bil fra samme sted etter dette, selv om servicen ellers har vært upåklagelig.

Mvh Kent

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-23 14:57:48 +0200

5 års garanti betyr ikke så mye egentlig. Du har uansett 5 års reklamasjonsrett ifølge forbrukerkjøpsloven, så oppstår det noe med bilen i løpet av de neste fem år, kan du klage. Eneste er at med reklamasjon må du kanskje krangle litt mer før det eventuelt blir godtatt.

Har selv fått dekket en god del på reklamasjon etter at garantien gikk ut på min egen bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger