0

Er dette et bra valg? og hvordan er 1.8t motoren tidlig 2000, lest litt om at oljeskift er viktig på denne?utrolig pene biler vertfall som man kan dil

spurt 2011-04-12 19:23:29 +0100

Hei

Er dette et bra valg? og hvordan er 1.8t motoren tidlig 2000, lest litt om at oljeskift er viktig på denne? Utrolig pene biler vertfall som man kan dille litt med :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-17 06:38:55 +0100

Jeg kan som Bora eier selv trygt anbefale Bora som bil ja. Jeg har hatt min i 5 år og til tross for noen mindre problemer har den vært veldig bra og pålitelig. Bare husk at du som kjøper er kritisk å selektiv til hvilken bil du velger. Ikke kjøp den første og beste, men bruk i stedet god tid, og dra å se på hver enkelt bil, slik at du slipper å kjøpe \"katta i sekken\".

1.8T motoren er en bra motor det, men jeg ville gått for en med diesel i stedet. Først og fremst fordi at det ble solgt veldig få Bora med 1.8T motoren i Norge og dermed er utvalget begrenset i forhold til de med diesel motor. Det finnes en god del med 1.6 bensin også, men selv om dette er en pålitelig og bra motor, blir effekten litt for liten for bilen. Prøv å finne en med en vanlig diesel motor (ikke pumpedyse motoren) med lav km-stand og som er godt tatt vare på så vil du nok ha en bra og pålitelig bil i mange år:)

Anders

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-06-01 13:37:31 +0100

Hei. Jeg var selv en fornøyd eier av en Bora for mange år siden.

Kjøpte da en ny Bora 2001 modell, 1.9 Highline med 115 hk TDI motor og 6 trinns manuell kasse. Ser at du vurderer 1.8 T motoren og antar at du som meg den gangen, er opptatt av å ha en bil med litt fartsressurser. Innen jeg bestillte bilen prøvekjørte jeg en demobil med 1.8T motoren og fant den meget tilfredsstillende rent ytelsesmessig! Forhandleren overtalte meg til å prøve dieselmotor også. De hadde ikke noen Bora inne med den \"nye\" 115 hk TDI-motoren, men derimot en Passat med denne motoren som jeg noe motvillig lot meg overtale til å prøve. Selv om dette nå er 11 år siden, så husker jeg at jeg ble mektig imponert over draget og samtidig dieselfrelst av den prøveturen. Jeg endte altså opp med å bestille Bora med 115 TDI istedenfor 1.8 bensinturbo.

Jeg hadde ikke noen problemer med bilen den tiden jeg hadde den. Litt knirk fra en cd-veksler montert i midtkonsollen fra tid til annen var eneste lille \"irritasjonsmoment\" jeg husker.
I Highlineversjon virket den påkostet og gjorde et godt kvalitetsinntrykk med lyst interiør og brunt tredekor.

Hadde jeg vært deg ville jeg gått for en 115, 130 eller 150 hk TDI versjon, men de er nokså sjeldne. Du gjør nok heller ikke noe dårlig kjøp ved å gå for en 1.8 T heller, men de er forholdsvis sjeldne de også. Jeg hadde styrt lang unna 1.6 bensin. De tidligste versjonene med 90 hk diesel eller 110 hk diesel ville jeg også styrt unna. Motorene er gode nok de, men interiøret er litt traurig på de tidligste modellene. De faceliftede versjonene fra 2001 og oppover er noe mer påkostet interiørmessig med tanke på instrumentering m.m.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger