0

Jeg syntes å erindre at du på tv sa at første utgave var en "møkkabil".når ble "møkkabilen" produsert/solgt inorge?

spurt 2013-12-29 11:47:18 +0200

Hei

Jeg syntes å erindre at du på Tv sa at første utgave var en "møkkabil". Når ble "møkkabilen" produsert/solgt iNorge?

Jeg har fått et tilbud av en kamerat å få hans "gamle" 2006 registrerte Audi A6 Allroad til kroner 250 000. Vil dette være et OK kjøp?

Bør jeg ta en NAF kjøpstest på slike biler?

Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-30 20:29:37 +0200

Det var et skifte akkurat rundt denne tiden. Du skriver ikke noe om hvilken motor? Da hadde det vært lett å si om det er "møkkabilen" eller den nyere modellen som er langt bedre. Den vanligste motoren i "møkkabilen" var 2,5 TDI (noen har også 2,7T/bensin). Disse var det mye tull med. Mye tull med kamakslinger (2,5TDI), automatkasse, luftfjæring m.m. Dersom det er den nye det er snakk om vil jeg tippe det er en 2,7TDI. Den er langt bedre, både når det gjelder motor, automatkasse og luftfjæring. Men du må uansett påregne å bytte belger og muligens kompressor til luftfjæring når bilen har gått en del, det er ganske dyrt. Regn med rundt 20.000,-. Møller sier at olje på automatkasse ikke skal byttes, det ville jeg absolutt gjort. Få noen som kan det til å gjøre det, viktig at kassa "flushes", slik at alt av gamle sponpartikler etc. kommer ut. Ellers er dette en bra bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar