0

Kan du gi meg din helt ærlige oppfatning av volkswagen tiguan med forhjulstrekk?

spurt 2011-12-12 13:09:55 +0200

Kan du gi meg din helt ærlige oppfatning av Volkswagen Tiguan med forhjulstrekk? Det frister veldig å spare mye penger på å droppe firehjulstrekken men vil det være en bil det nærmest er umulig å selge brukt igjen? Blir høyere biler som dette dårligere på vinterføre enn vanlige stasjonsvogner når de bare har tohjulstrekk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-12 13:13:41 +0200

Heisann!

Skjønner at det kan være fristende å spare disse pengene. Du får jo de samme egenskapene som høy sittestilling, god bakkeklaring etc. på en bil med tohjulstrekk. Men det var dette med framkommeligheten da… Der er jo ikke forhjulstrekkeren i nærheten engang.

Og så du antyder i spørsmålet ditt – denne vil bli tungsolgt og ha et høyere verditap enn en ditto bil med trekk på alle fire.

Du ber om min ærlige mening og den skal du få her: Jeg hadde heller kjøpt en pent brukt VW Tiguan med firehjulstrekk framfor en helt ny med forhjulstrekk. Da hadde jeg fått en bil jeg både kommer fram med og som jeg får solgt igjen!

Om høye stasjonsvogner blir dårligere enn lave har jeg vel egentlig ikke tenkt så nøye over noen gang. Du har jo så klart bedre bakkeklaring med en høy, samtidig som du får et høyere tyngdepunkt. Nå der det gjelder framkommelighet så kan jeg ikke forstå at det skal bli noen stor forskjell uansett.

Lykke til med bilkjøpet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-08-03 12:13:36 +0200

Høy bakkeklaring og store hjul er en fordel uansett på vinterføre , f eks på ubrøytet veg med nysnø, eller hvis du skal over en brøytekant. Antispinn til VW er normalt god, og hjelper deg fram også med tohjulstrekk når det er glatt. Har selv hatt en 2003 modell Polo med forhjulstrekk og antispinn i ca 10 år og den kommer seg godt fram på vinterføre, men bakkeklaringen er jo lav på den. På Tiguan vil jo vekten kunne trekke ned på framkommelighet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar