0

Vi har en vw touran, 2007 modell, diesel, 1,9 tdi, med dgi.vi har store vibrasjoner i bilen og vi oppdaget at hjulene foran var unormalt mye slitt på

spurt 2010-10-21 12:26:09 +0200

Hei

Vi har en VW Touran, 2007 modell, diesel, 1,9 TDI, med DGI. Vi har store vibrasjoner i bilen og vi oppdaget at hjulene foran var unormalt mye slitt på innersiden. Nesten helt ned på stålet. Nå ser vi i VG at det er problemer med svinghjul på en del biler. Vi lurer på om dette også gjelder for biler med DGI kasser. Det står det ingenting om.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-23 21:17:35 +0200

Hei jeg regner med det er DSG girkasse du mener. Det har vært noen problemer med defekt svinghjul på biler med DSG, men du vil hør en knittrelyd/slaglyd fra motor/gir hvis det er dårlig. Svinghjulet har ingenting med dekkslitasje å gjøre. Det som har vært problemet på Touran/passat når de sliter dekk er enten slakk i indre broforinger foran eller skjev forstilling. Bilen må inn på verksted for å få konstatert hvor feilen ligger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar