0

Har en audi 100 2.3 som ikkje går som den skal når den er varm. kjørte i et autovern i en sving, bilen gikk helt fint før det det skjedde, var ikke h

spurt 2011-06-30 16:39:42 +0200

Hei har en audi 100 2.3 som ikkje går som den skal når den er varm. kjørte i et autovern i en sving, bilen gikk helt fint før det det skjedde, var ikke hart boti men høgre sidesjerm blei vert fall litt bulket.. har hørt litt rundt og noen sier at det kan være overslag fra tennplugg kablene eller temperatur sensoren som er gåen... når den er varm fjusker den og lager mye svart røyk og stopper vist eg tar ut peile pinnen eller opner olje lokk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-10 12:37:44 +0200

Siden dette kun inntreffer når motoren er varm så sjekk temperaturgiveren til ECU, denne sitter på undersiden av vannflensen framme på toppen. Mål denne, skal være ca 250 ohm ved 90 grader. Videre kan du sjekke om lambdasonden fungerer som den skal, dette kan måles med analogt måleinstrument på den svarte ledningen fra sonden (uten å kople ifra ledningen). Spenningen skal da pendle mellom 0,3 og 0,7 Volt. Om alt dette er ok så har du nok en skade på bensinmengdefordeleren, evt noe som henger etter at du kjørte i autovernet. Bensinmengdefordeleren sitter rett på innsiden av høyre forskjerm, altså meget nær kontaktpunktet med autovernet.

At motoren stopper når du tar av oljepåfyllingslokket er helt normalt, dette fordi motor suger luft utenom LMM og dermed ikke får bensin.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar