0

Ar en 11 mod blu motion 1,6 diesel med orginale hjul , den rister , grenland auto har behandlet saken fra jeg fikk bilen uten resultat men sier at de

spurt 2013-05-20 10:50:30 +0100

Hei Benny

Har en 11 mod blu motion 1,6 diesel med orginale hjul , den rister , Grenland auto har behandlet saken fra jeg fikk bilen uten resultat men sier at de kan selge den ! Det har jeg ikke samvittighet til . Er det beste å levere den inn til skrap og tape de pengene eller er det hjelp å få .

Hilsen Thor Sverre Ryen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-06-01 23:11:11 +0100

Har du kræsja med trikken eller? Det kan garantert fikses alikevel. Har du fått på sommerdekk? Er ikke uvanelig at et dekk blir satt på feil sted eller at et lodd har falt av så dekket blir ubalansert. Stikk heller innom en fet dekksjappe og få de til å sjekke den ut. De dekkene som sitter orginalt på blu motion er noe dritt, for et par 3 tusen får du noen feite sko på kjærra di. Hvis du vraker en 2 år gammel miljøbil fortjener du dårlig samvittighet ass, hvis du er like rik som du høres ut som, gi den til meg og ikke kjøp biler i den sjappa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger