0

Har en golf 09 mod, 2,0 tdi 110 manuell. har i det siste hørt skranglete lyder ved tomgang, forsvinner helt når jeg trør inn clutch. hvis jeg trykker

spurt 2012-11-28 12:06:34 +0100

Hei Benny!! Har en Golf 09 mod, 2,0 TDI 110 manuell. Har i det siste hørt skranglete lyder ved tomgang, forsvinner helt når jeg trør inn clutch. Hvis jeg trykker bare litt på clutch blir det høyere lyd. Vært på Vw forhandler men de sier dette er normalt, som jeg ikke kan forstå når jeg hører mye om svinghjul og utløserlager. Har også en hylelyd fra AC/ dynamo høres bare når den blir belastet og høres ut som det er dynamo støy. Men går helt vekk når jeg tar av AC? Kan du si noe om disse tingene?? Da jeg enda har reklamasjon og dette er jo ting som skal vare mer enn 5 år.. Takk for svar!!

Mvh Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-28 12:27:04 +0100

Hei Thomas Det er nok utløserlagret du hører her. Neppe noe farlig, men irriterende. Kan det være så enkelt som en reim som lager lyd? Hvis ikke så sjekke ut ut om det kan være selve A/C kompressoren. Denne er ganske dyr om du må skifte den. Før man kan ta stilling til om dette er reklamasjon så må man finne ut eksakt hva som lager ulydene. Ikke ta for gitt at en forhandler fikser dette gratis på en bil som er eldre enn tre år. Særlig ikke "slitedeler" som utløser lager etc.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-11-28 14:11:08 +0100

okey, ja skjønner dette. Men uansett er det jo 5 år i norge. Og bilen er kjørt 37 tusen km. Og akkurat dette syns nå ikke jeg er slitedel allerede på 37 tusen. Hadde vært noe annt om det var bremser og selve clutchen, men dette er det MANGE som har hatt problem med.. OG et lager mellom clutch kan man jo ikke gjøre noe for. liksom egen skyld at det blir gåent. Og Vw fra min side er litt umorale og ikke tar inn biler igjen når det egentlig er en produksjonsfeil mener nå jeg.. Irritert meg litt ser du pga just kjøpt denne bilen, (seff privat). Hilsen en litt frurstrert Golf eier :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger