0

Benny!du jeg har akkurat gått til innkjøp av en golf 3 st.vogn som er en 1995 modell å gått 167000 km! jeg kjøpte den for tre uker siden, med 3 mnds

spurt 2012-05-28 22:40:34 +0100

Heisann Benny!

Du jeg har akkurat gått til innkjøp av en Golf 3 st.vogn som er en 1995 modell å gått 167000 km! Jeg kjøpte den for tre uker siden, med 3 mnds bruktbil garanti fra hun jeg kjøpte den av privat. Nå har jeg fått problemer med viftreima, og gassen henger seg opp, å lakken har begynt å flasse av der mannen hennes har lakkert på nytt, vasket bilen min i helgen med svamp å denne var ny å svampen var grønn etterpå! Men selger krever at jeg skal komme ned til dem for å fikse disse problemene, tar meg 2 timer å kjøre en vei, å det vil ta ca en hel dag å fikse. Kan selger kreve dette? Eller kan jeg sette bilen inn på verksted her jeg bor, få prisoverslag også sende regningen til dem?! Står ingenting i kontrakten om at jeg må ned dit, står bare at bilen selges med 3 mnds garanti på drivverk å motor!

Håper på svar Hilsen Heidi Tørresvold

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-29 11:45:50 +0100

Selger har 2-3 forsøk på seg til å reparere skadene, så du må nok levere bilen der. Du kan ikke sende regninga hvis du velger å ta det hjemme. Ellers kan Golf stv (og Vento) ruste i skjøten mellom gulv og kanal, vanskelig å se hvis du ikke veit hva du skal se etter.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-29 18:47:06 +0100

Takk for svar! Men har bestemt meg for å heve kjøpet, da jeg vasket bilen i dag med lakkrens, polering osv osv å da ser ikke bilen ut, den er skjollete, mørke grønne flekker over alt der det tydeligvis har vert rust før, å riper i lakken både her og der! Ringte eier men selger var kranglete å forlangte en ny tilstands rapport da det stod i annonsen at vift reima var skiftet men det er den ikke, gassen henger seg opp, å det med lakken nå! Det med lakken ser man ikke på bildene i annonsen da selger har polert bilen med grønn polering!

Så jeg sitter her å føler meg rimelig lurt ;( Å det er 14 dager siden jeg kjøpte bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger