0

Benny:)jeg trenger virkelig hjelp.nå som vinteren er på vei og det begynner og bli kjølig ute bestemte jeg meg for og sette på vinter dekkene.for 3 m

spurt 2011-10-27 00:55:39 +0100

Hei benny:) Jeg trenger virkelig hjelp. Nå som vinteren er på vei og det begynner og bli kjølig ute bestemte jeg meg for og sette på vinter dekkene.

for 3 mnd siden ca kjøpte jeg meg justerbart senkesett til bilen min, en Vw Golf 1998 mod. Problemet nå er at den har blitt ALT for lav og da mener jeg for lav. Jeg har skvett lapper foran så det er de som subber neddi når jeg kjører over hul f.eks Hva kan jeg gjøre for og få den litt høyere? kjøpe nye felger som er større evt? Jeg har hevet den på max..

Takker på forhånd:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-29 21:00:16 +0100

hei, det beste svaret jeg kan gi deg er nok at du setter de originale fjærene på igjen og ja, jeg er ikke helt sikker, men du kan jo kansje prøve med noen større hjul, det beste er nok og sette på originale fjærer, du kan jo få tak i en billig vinter bil og heller spare Golfen din for alt saltet på norske veier :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-10-29 23:53:41 +0100

Det hjelper jo ikke med nye felger, om ikke rulleomkretsen på dekket også økes. Og du kan lett øke rulleomkretsen med de felgene du har, det er bare å sette på dekk med større profil! Jo større rulleomkrets, jo bedre bakkeklaring. Hvor stor felgen er har ingenting å si for bakkeklaringen!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger