0

Det går ca 10 år mellom hver gang jeg handler bil. lurer på å handle i år, og det ligger an til å kjøpe ny golf med blue motion technology (bmt). men

spurt 2011-04-27 23:14:34 +0200

Hei Benny!

Det går ca 10 år mellom hver gang jeg handler bil. Lurer på å handle i år, og det ligger an til å kjøpe ny Golf med Blue Motion Technology (BMT). Men blir litt usikker på hele bilhandelen da jeg hører div uttalelser fra politikerene. Noen av dem har nå fått det for seg at vi har handlet for mye diesel-biler, og argumenterer med at det er blitt så mye partikler i luften i byene at det begynner å bli problematisk for dem som bor der. Når noen politikere begynner å snakke slik så går det nok ikke lenge før de kommer opp med en avgift som straffer brukere av diesel-biler. Da jeg fort kan ha et 10-års perspektiv på Golfen så kan jeg altså risikere å kjøpe meg et problem som jeg vil slite med i mange år eller en bil som det vil bli vanskelig å kvitte seg med. Andre såkalte miljøbiler er ikke aktuelle slik jeg ser det. Hybrid-biler som er innefor mitt budsjett er vel bare Toyota Auris og Prius. Ikke noen av disse hverken frister eller imponerer meg i forhold til forbruk. Min 10 år gamle Audi A2 har nok fortsatt lavere forbruk enn en ny Prius. Pluss at den har vert billig å vedlikeholde. Hva ville du gjort? Slå til på Golfen, eller vente 2 -3 år til det kommer mere spennede og virkelige miljøbiler i bilbutikken (f.eks. plug in hybrider)?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-05 18:39:14 +0200

Om du ser på Golf, vil jeg anbefale deg å ta en titt på 1.4 tsi motoren. Det er en bensinmotor på 1.4 liter og turbo. den kommer mye gunstigere ut. Dessuten blir den varm om vinteren og har dreiemomentet til en diesel og gangen til en bensin. forbruket er ikke dårlig heller, ca 0,55 på langkjøring.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger