0

Jeg har kjøpt meg en helt ny golf. har hatt den så vidt en måned og kjørt 1000 km med den. er storfornøyd med bilen. men, det er en ting jeg sliter me

spurt 2011-03-30 00:59:17 +0100

Hei Benny

Jeg har kjøpt meg en helt ny Golf. Har hatt den så vidt en måned og kjørt 1000 km med den. Er storfornøyd med bilen. Men, det er en ting jeg sliter med den bilen... Nemlig vasking av en svart bil... Jeg har kun vasket på statoil selvbetjent vask og brukt nesten 100 kr på spyle vaske automaten. Jeg har så og så brukt alt av programmene som statoil har på selvbetjening vasken, altså spyling av bilen. Jeg startet med avfettingsprogrammet og lot den virke i nesten 2 min og fulgte resten av programmene. Men, hver gang noen minutter etter jeg er ferdig med å spyle bilen, så virker den skitten igjen, som om det er et belegg med skitten tørr støv... Hva kommer det av? Er det fordi jeg har svart bil eller fordi støvet og forurensingen eller pollen er noe helt sinnsykt?

Det sies at såpe og vann er det beste... Men, jeg vasker ofte bilen til foreldrene mine på samme måten og bruker bare 50 kr pr gang på pr bil... og de blir skinnende ren som om det er et helt nytt bil... Er det fordi det er to sølv farget biler? Var det tabbe av meg å kjøpe en helt svart bil?

Mvh

Undrende nybil eier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-30 12:51:42 +0100

Heisann - og grattis med ny, fin bil!

Du klarer ALDRI å spyle en bil ren, enten den er sort eller sølv. Der er bare det at "sølvbilen" ser ren ut... Slik sett er det en bakdel med sort bil - men den er jo ganske elgant når den er nyvasket og skinnende da!

Men du må nok vaske med svamp. Det er enste måten å få av all skitten på.

Vær ogsålitt forsiktig med å bruke avfetting ofte, det fjærner all polish og tørker ut lakken - og støv, pollen og skitt fester seg enda lettere / bedre.

Min anbefaling er defor: Vask med svamp og poler ofte. Det er litt jobb, men du får en skinnende og flott bil!

Nei - det er ingen tabbe å kjøpe sort bil - det krever bare litt mer jobb!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger