0

Jeg har en vw golf 1.6 generation 2001 mod.har fått et problem.bakluka vil ikke åpne seg! bilen har sentrallås og jeg har aldri brukt låsen med nøkkel

spurt 2011-03-09 12:41:21 +0100

Hei Benny!

Jeg har en VW golf 1.6 Generation 2001 mod.Har fått et problem.Bakluka vil ikke åpne seg! Bilen har sentrallås og jeg har aldri brukt låsen med nøkkel.Har hatt bilen i 5 år.Låsesylinderen har irret fast.Trodde først den hadde frosset igjen men har hvert mildvær nå og den går ikke opp! Håndtaket har ingen motstand akkurat som når den er låst! Noen tips så jeg får fikset dette? Uten å måtte sette den på verksted og bla opp tusenlappene?

På forhånd takk! Ole

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-09 12:52:48 +0100

Her er det egentlig bare en mulighet, nemlig å komme seg bak i bagasjerommet. Få langt bakseteryggen – utstyr deg med hodelykt, krabb inn i bagasjerommet og demonter innertrekket på bakluka. Da skal du komme til låsemekanismen.

Dessverre veldig vanlig at låser som ikke brukes regelmessig med nøkkel fylles med smuss og skitt og at de irrer fast. Husk å smøre opp regelmessig – samt bruk nøkkelen i ny og ne…

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger