0

Jeg lurer på hvordan justerbare senkesett fungerer. altså om man har montert et justerbart senkesett til å være forholdsvis mye senket sommertid. la

spurt 2010-03-23 14:25:59 +0200

Hei, jeg lurer på hvordan justerbare senkesett fungerer. Altså om man har montert et justerbart senkesett til å være forholdsvis mye senket sommertid. La oss si man så kommer til vinteren, da ønsker man å heve bilen litt igjen, kanskje sette senkesettet på maks høyde for å ta høyde for snø i veibanen, telehiv etc. Lar dette seg gjøre? I såfall hvordan?Bilen det gjelder er en VW Golf stasjonsvogn 140HK sportline 2008mod.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-27 01:06:30 +0200

Justerbare senkesett er noe tullball som kun har noe på bane å gjøre, og ikke på Norsk landevei!! Bilen sporer og hopper avgårde, og får elendige egenskaper med slikt, og det forsterkes veldig av ekstreme lavprofil hjuler! Når senkesett monteres, MÅ hjulvinklene justeres, også om du skrur opp og ned de justerbare senkesettene! Senk bilen moderat, 35-40mm, sett på LITT (moderate) fetere felger og dekk, og du får en bil som kan kjøres på Norsk landevei med betydelig bedre kjøreegenskaper enn en \"skamsenka\" bil! Tro meg, jeg jobber med slikt, og har prøvd samme biltype i original, moderat senket, og skamsenket stand. Den i originalstand hadde bedre veigrep enn den skamsenka! Og den moderatsenka var fenomenal!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar