0

Jeg har en vw golf ii 1,8gl 1990-mod. den er helt ustylet og nesten helt original. fremre støtfanger er blitt erstattet med en kopi siden den original

spurt 2010-03-08 14:40:35 +0200

HeiJeg har en VW Golf II 1,8GL 1990-mod. Den er helt ustylet og nesten helt original. Fremre støtfanger er blitt erstattet med en kopi siden den originale ble stjålet mens bilen sto parkert, og har satt inn grill med doble lykter. Har fortsatt den gamle, originale grillen med enkle lykter liggende. Har også montert grøftelys i støtfangeren.Den har blitt en del rust på denne bilen, som de fleste andre 20 år gamle biler.Det jeg lurer på, det er hvor mye du mener kan være verdt å bruke på den for å totalrestaurere bilen? Da snakker jeg om å fjerne all rust, bytte ut det som byttes kan med nye karosseri-deler, omlakkere bilen enten i den originale blågrå den er idag eller en ny blåfarge, og gjøre motoren så nærme perfekt det går an. Samt å bytte div. slitedeler rundt omkring, inkl støtdempere og fjærer og alt annet som det er rust på eller i. Og evt bytte seter til noen med integrerte setevarmere.Jeg er kjempeglad i den bilen og vil gjerne beholde den i mange år til, men jeg er ikke spesielt kyndig med bil-fiksing, så får ikke gjort denne type arbeid selv. Grill, støtfangere, dørhåndtak og vindusheiser skal jeg alltids klare, men det stopper der...Lønner det seg å restaurere den eller å kjøpe ny, tror du?Jeg fikk den billig for 4 år siden, 10’’000kr. Den har nå gått ca.219’’000.Takker massevis på forhånd for tips og råd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-12 14:47:53 +0200

Det vil aldri lønne seg. Om du ikke kan gjøre det meste selv kan det bli veldig dyrt. Men om du har lyst har du lov. Regn ikke med å få tilbake pengene igjen ved salg. Er ofte bedre å legge pengene i et bra eksemplar enn å fikse på et dårlig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar