0

Jeg har en audi q5 2010 modell. alle servicer er blitt tatt på audi forhandler. bilen er eldre enn 2 år og har gått 64.000km og er dermed uten fabrikk

spurt 2012-05-11 14:11:50 +0200

Jeg har en Audi Q5 2010 modell. Alle servicer er blitt tatt på Audi forhandler. Bilen er eldre enn 2 år og har gått 64.000km og er dermed uten fabrikk garanti. Motoren er blitt spengt grunnet for mye olje i motoren. Vi kjørte i ca. 55km i timen da bilen pluselig akselererte maksimalt uten at jeg kunne gjøre annet enn å stå på bremsen! Vi holdt på å kjøre av veien og måtte svinge unna barn som gikk langs skoleveien. Bilen kom vel opp i en fart på 90km/t før jeg fikk bremset bilen og til slutt slått av motoren som bare ruste. I følge Møller bil i Bergen gikk bilen på gassen som ble foresaket av for mye olje. Så var det det da, hvordan hadde det seg slik at jeg hadde fylt på for mye olje? For noen uker siden begynte varselslampe for olje fylling å lyse og jeg fylte 1 liter. varselslampen fortsatte å lyse, så noen dager senere fylte jeg på en liter til også videre til jeg hadde fylt på 4x1 liter over 2 uker. Jeg hadde sjekket olje nivået på instumentpanelet og der fortalte det at det manglet olje. Det finnes ikke en fysisk oljepeiler på bilen. Spørsmålet er til deg: Er jeg uansvarlig som har påført denne skaden selv, eller har Audi ansvar utover 2 år? Jeg har hørt at flere Audi A4 med samme motor er blitt kalt tilbake til verksted p.g.a. feil med oljesensor, og hørt at Audi har "kulanse" i slike saker. Kan dette stemme? har dere hørt noe om dette før? Med vennlig hilsen Michael Lamey (Tlf. 93460600 eller epost: mike@friskrenhold.no)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-11 14:28:23 +0200

Forbrukerloven gir 5 års garanti på deler som er ment å vare lenge. Synes du har fyllt på ualminnelig stor mengde på kort tid, men hvis du har gjort som det står i instruksjonsboka, kan du ha en sak, selv om det har gått over 2 år.

Håper du er medlem i NAF e.l., kan bli litt mat for advokater.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar