0

Har fulgt i dette markedet et års tid og kom nylig ove ren bil som stod veldig frem i forhold til de andre. bilen er en 2010 modell (1.gang reg. 10.09

spurt 2012-02-11 11:18:10 +0200

Hei Benny, Har fulgt i dette markedet et års tid og kom nylig ove ren bil som stod veldig frem i forhold til de andre. Bilen er en 2010 modell (1.gang reg. 10.09) 2.0 Tdi med Tiptronic med nærmest full utstyrspakke (mangler egentllig kun adaptiv cruise). Det viktigste for meg var imidlertid 1) at bilen var kjøpt ny i Sverige og registrert 1.gang i Norge og 2) lav kilometerstand (snaut 25'). Prisen var også bra sammenlignet med øvrige (mange dyrere, med mindre utstyr og høyere km.stand). I tillegg var bilen lakkbehandlet da den var ny og den har rullet i en del av Norge som ikke har det hardeste vinterklimaet. Ut fra min vurdering etter å hatt bilen på prøvekjøring over natta, stemmer alt og bilen har kun noen mikroskopiske lakkskader som er helt normalt. Det gode inntrykket ble faktisk forsterket og bilen lukter ny (ikke tull). Forhandler virket pålitelig og kunne fremvise orginale kvitteringer og fortalte også at bilen primært var benyttet som konebil. Bilen er ute av standard fabrikkgaranti, men både kjøps- og forbrukerloven gjelder fortsatt i tilfelle "rottefelle". Hvordan vurderer du dette kjøpet basert på informasjonen ovenfor? Jeg måtte handle raskt her og kjøpsavtale er signert, men det hadde vært morsomt med noen betraktninger i forhold til risiko - det handler jo fortsatt om mye penger for en bil og da blir jo driftskostnadene viktig over tid. Forventningsmessig burde en Audi ha god kvalitet i hvertfall 150' km med normalt vedlikehold (har hatt flere VW hittil, ingen Audi).

Mvh HPL

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-10-12 23:19:36 +0200

høres ut som et bra kjøp, føles det riktig for deg vil jeg ikke fraråde handel! :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger