0

Ar problemer med tilhengerkontakten på min passat 2.0 tdi dsg sportline.har måtte byttet kontakt etter at en kompis klarte å presse tilhengerstøpslet

spurt 2013-06-06 21:53:23 +0200

Hei Har problemer med tilhengerkontakten på min Passat 2.0 TDI DSG Sportline. Har måtte byttet kontakt etter at en kompis klarte å presse tilhengerstøpslet feil vei inn.. Tilhengerkontekten jeg har montert er 13 pol, men med bare 7 tilkoblet, da den gamle kontakten var 7 pol Har fått koblingsskjema fra vw forhandleren, men noe er galt... Med tilhenger påkoblet , lyser allt som det skal,(får melding om at venstre baklys ikke lyser..) Men når jeg bremser , da blir allt på hengeren svart, i noen sekunder før allt, inklusiv bremselys , fungerer igjenn... Dette skjer hver gang jeg bremser.

Men når jeg kobler på campingvognen, lyser kun høyre side. Har ikke bremselys,blinkelys. Setter jeg på tåkebaklys, lyser venstre blinkelys...

Vogna har 13 pol og hengeren 7 pol

..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-06-07 12:15:42 +0200

Her er det noe feil som ikke er riktig ja.

Det virker på meg at særlig på 13-polet så har det lett for å bli feil. Tilhengere som er beregnet på 7-polet sliter ofte med 13-polet - via adapter - uansett hva forhandlere mener.

Sjekk alt samme nøye en gang til. Sjekk jording spesielt.

Om du ikke får det til så gå til en forhandler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar