0

Jeg har en passat 1,9 tdi disel stasjonsvong som jeg driver å pusser opp, den har startproblemer da det nermer seg 4 grader, og under sliter veldig da

spurt 2011-11-08 00:26:26 +0200

Hei Jeg har en passat 1,9 TDI disel stasjonsvong som jeg driver å pusser opp, den har startproblemer da det nermer seg 4 grader, og under sliter veldig da det kommer - grader. hva kan dette komme av? batteriet er bra, har prøvd 2 startere, blir den 3 nå. skal ikke være noe feil med motoren fordi den er byttet og den sliter fortsatt med å starte, lurer på om det kan være noe i ledningsnettet? hva brude jeg skjekke evt bytte?

Jeg greide å brenne opp starteren, pleier dette skje vaneligvis? eller var bare børstene i den dårlige? Motorkoden på den er 1Z og jeg har funnet en delebil på nettet den er nesten samme bil bare att motorkoden er AFN (tror det er litt mere hester i den) vil starteren der passe i min?

Og skal setene være slarkete? jeg beveger på den greia du fester selen i, da beveger setet seg opp og ned og setet er veldig vanskelig å flytte frem og tilbake, får jeg godkjent dette? og hva er evt feil? glødeplugger er skiftet, og sitter det plugger og glødeplugger i den ? eller fungerer gødeplugger på samme måte som vanlige plugger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-09 09:32:13 +0200

har du sjekket om glødepluggene fungerer og får strøm? dette kan enkelt måles med å ta av gummihetta som står på gløddepluggene å starte gløding, bruk et multimeter for å sjekke om det er strøm i gummihettene.

ang setene, har du sjekket at alle festebolter er festet på ordentlig vis? og evt om skinnene på gulvet sitter fast?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-11 13:26:11 +0200

Startsperre og motorbytte er vell ikke alltid gode venner..?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-11 13:26:45 +0200

Beklager.. Posta på feil innlegg. :P

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar