0

Lurer på en ting, har halveis inngått en avtale om og kjøpe en 2001 passat 1.9 tdi til ein latterlig lav pris, mye av grunnen til at den er billig er

spurt 2011-04-27 09:00:07 +0200

Hei Benny.

Lurer på en ting, har halveis inngått en avtale om og kjøpe en 2001 passat 1.9 TDI til ein latterlig lav pris, mye av grunnen til at den er billig er fordi bilen står i UK har for øyeblikket kun hatt kontakt med selger over epost og selger virker hyggelig osv. han sendte meg reg. nummeret på bilen når eg spurte om bilen var norsk registrert (tanke på avgifter.) og han sa han villle ordne alt via finn.no for og få best mulig sikkerheit for seg sjølv og meg. bare lurte på hvordan sikkerheiten er rundt kjøp dersom dette viser seg at er ein "svindel" sjekka regnr. og fekk opp eit anna navn en han som sendte eposten men det var samme merke, når eg sjekker regnr. opp med brønnøysund så kommer det ikkje nokon heftelser på bilen. han skrev dette: "The financial part will be managed by them, which means that you will have a 10 days inspection period before committing to buy the vehicle. In this way both, buyer and seller are 100% covered during the steps of this transaction."

Så viss vi gjør avtalen gjennom finn og det viser eg at selger har "lurt" meg hva sikkerheit står eg igjenn med da?

takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-27 09:14:40 +0200

Hei holdt nesten på og si at den har jeg også, sendt sms på.. fikk bare til svar at bilen var veldig bra og at bilene var så billige der nede, derfor denne prisen. Men tror dette var en 2006 mod til 64 tusen..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-27 09:18:56 +0200

Hei,

Den endelige prisen på bilen er 56000. Bilen er i veldig bra forhold, slik som interiør og eksteriør er nye, er perfekt, ingen ulykker, ingen riper, ingen skader. Jeg var i Norge i 2 år og nå er jeg tilbake i NEWCASTLE, IS Storbritannia og CAR her hos meg. Bilen har norske papirer. Jeg selger denne bilen fordi jeg trenger en med førersetet på høyre side, og bilene er veldig billig her i Storbritannia.

Denne mailen fikk jeg.. Navnet var Tom B

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-05-05 23:37:05 +0200

Høres jo ut som en klassisk svindel for meg dette her... Har hørt samme regla flere ganger hvor det har vært svindel Regel nr 1 ved bilkjøp: Ikke kjøp usett! Jeg ville latt være. Virker det som om det er for godt til å være sant, er det ofte det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger