0

Siden det ikke er respons, prøver jeg igjen....jeg er en lykkelig eier ac passat 2006 1.9tdi highline sedan og oppdaget ved en tilfeldighet at hjulbr

spurt 2011-02-04 20:20:02 +0100

Hei Benny! Siden det ikke er respons, prøver jeg igjen....Jeg er en lykkelig eier ac Passat 2006 1.9tdi Highline sedan og oppdaget ved en tilfeldighet at hjulbrønn i bagasjerom var fylt helt opp med vann. Har sjekket pakninger i luken og rundt lukearmene og alt er på plass. Har ikke fukt inni bilen menskulpelyden er irriterende når jeg svinger. Har tømt flere ganger men det fylles allikevel. Har søkt på nett om andre har slike problemer,men ser ut som at jeg er den eneste i verden som plages med dette. Pakninger og luke ersom nytt og bilen er meget velholdt. Håper du kan hjelpe meg snarest! Gidde noen å svare?

Vurderer å kjøpe Passat neste gang også,men skal velge vanntett fra utstyrslisten!!

Mvh AlBundy

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-08 23:06:11 +0100

Kan være selve bakruten, eller pakningene rundt den. Har ikke vært uvanlig med lekkasje ved frontruten på de gamle modellene. Kan sikkert like gjerne skje på bakruten på de nye? Når er bilen registrert og hvor langt har den gått? Burde kunne gå på 5 års reklamasjonsrett hvis bilen er kjøpt ny i Norge.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-02-09 23:36:27 +0100

Hei! Takker for respons. Bilen er en 2006 mod. sedan og den er kjørt litt over 100000 km. Bagasjetrekk og teppet er alltid tørt,men det er kun vann nede i h julbrønn. Skal sjekke om det kan komme inn evnt. ved bakvinduet. Inni kupe er alt knusktørt og hverken dugg eller fuktighet. Er bare litt redd for a vannet kan foresake rust.. Takker for allemulige svar!!

Mvh AlBundy

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger